Cobrra Nemo 2 automata láncolajzó


Amennyiben a láncspray használatát nem találod praktikusnak, mert nincs középállványod, vagy nem akarod összekenni a motorodat és a gumiját, esetleg hosszú túrára mész és nem szeretnél menet közben a láncápolással vesződni , akkor érdemes beruházni egy ilyen termékre.

A Cobrra cég terméke egy olyan CNC gépen készült láncolajozó, amely sok motoros számára teheti pofonegyszerűvé a láncápolást.

A használata felszerelés után mindössze egyetlen mozdulat: menet közben kb. 250 kilométerenként a kormányra szerelt tartályon tekerj 90 fokot.
Ekkor a meghatározott mennyiségű kenőanyag a tartályból egy csövön keresztül a hátsó lánckerékhez kerül, ahol vékony védőréteggel vonja be a láncot.
Az olajozás nagyjából 3 percig tart pont úgy, mint a láncspray használatánál, csak nem kell sem az adagolásra figyelned, sem a kereket forgatnod.

Tehát indulás után az egész napra (vagy kb. 300 kilométeres útra) szükséges olajozást el tudod végezni.
Természetesen hosszabb távnál, esős időben, vagy poros útviszonyok esetén a művelet tetszés szerint többször is megismételhető

Az olajozás művelete bármikor megszakítható (pl. megállás esetén).
A tartály nagyjából 4000km-re elegendő olajat tartalmaz, így akár egy hosszú túrára is elegendő kenést biztosít és bármikor újratölthető.

Szem előtt van, így biztosan nem feledkezel meg róla, a rendszeres ápolás pedig lényegesen megnöveli a láncszett élettartamát.

A láncod és lánckereked élettartama az eddigi kb. 25000 km helyett akár a háromszorosa is lehet. Természetesen ez motor típusonként változhat.

További előnyként említhető, hogy szinte mindenfajta olajjal feltölthető és használható.
A gyártó a 80W90 hajtóműolajat tartja ideálisnak.
A Magyar nyelvű szerelési utasítás segítségével a szett felszerelése motortól függően nagyjából 1 órát vesz igénybe.

Élettartama szinte korlátlan, nem igényel semmiféle karbantartást.

Elsőre soknak tűnhet az ára egy láncspray-hez képest, de ha figyelembe vesszük, hogy sokkal könnyebb használni, bármikor használhatjuk, a lánc és lánckerék élettartama minimum a duplájára nő, akkor érdemes megfontolni.

Cikkszám: CBNM2


A termék üzletünkben megvásárolható
 (amennyiben raktáron van),
 de kérésre futárszolgálattal
házhoz is szállítjuk.

A házhozszállítás részletei a Csomagküldés menüpontban.Bruttó ára: 39990.-Ft
<<<vissza


 Designed by Kelo